REI-erkend

Volt-Elektrotechniek Rotterdam B.V
Inschrijving KvK:71957731                                                                                                 
Jaersveltstraat 3
3082SB Rotterdam
Telefoon06-476.03.298 / 010-7866016

REI-erkend !

Met een Sterkin-installateur bent u verzekerd van service, kwaliteit en vakmanschap.

Sterkin is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel

De veiligheid van installaties in woningen is meer dan ooit onderwerp van gesprek. Staat ú er wel eens bij stil dat uw elektrotechnische installatie thuis een gevaar kan vormen, door alle apparatuur die er onderhand op is aangesloten? Dat de cv-ketel wellicht onder onveilige omstandigheden functioneert en zelfs zou kunnen ontploffen? Of dat stilstaand water in uw leidingen legionellabesmetting kan veroorzaken? Waarschijnlijk niet. En dat zijn nu typisch klussen waarbij het goed is om een vakman in de arm te nemen. Veiligheid is nog maar één aspect. Comfort is niet minder belangrijk. Een deskundig aangelegde installatie – of dat nu gas, water of elektriciteit is – maakt uw leven een stuk plezieriger. De STERKIN installateur beheerst de fijne kneepjes om alles uit uw installatie te halen. Of om energie te besparen. Die vakman die u in huis haalt, kent de laatste technieken. Want op de terreinen waar de STERKIN leden actief zijn, gebeurt nogal wat.

Hetzelfde geldt voor de technische detailhandel waar de ontwikkelingen op technisch gebied razendsnel gaan. De detaillisten die bij UNETO-VNI zijn aangesloten verkopen huishoudelijke apparatuur computers, telecommunicatieapparatuur en randapparatuur voor computers. Maar ook gespecialiseerde bedrijven in advies en verkoop van hoogwaardige beeld- en geluidsapparatuur, verlichtingszaken en reparatiebedrijvenvan audio-, video- en huishoudelijke apparatuur zijn lid van UNETO-VNI. 

De aanschaf van dergelijke apparatuur – of het nu een nieuwe wasmachine of een thuisbioscoop betreft –  is en blijft voor u een behoorlijke investering. De detailhandelbedrijven van UNETO-VNI willen zich daarom onderscheiden door een professionele, vakkundige aanpak. Zij kunnen u bijpraten over de laatste technologische ontwikkelingen, waardoor u ervan verzekerd bent dat de investering in uw nieuwe apparaat of installatie er een voor de lange termijn is.

Aan alle leden van Sterkin – installateurs, detaillisten en reparateurs –  stellen zij hoge eisen. Zo hanteren de leden duidelijke leveringsvoorwaarden.
Om hen te ondersteunen om u een goede service te bieden is in samenspraak met de Consumentenbond de Geschillenregeling Elektro en de Geschillencommissie Installerende bedrijven (http://www.degeschillencommissie.nl) in het leven geroepen.
Belangrijk daarbij zijn de wettelijke regels bij consumentenkoop en de afstemming daarover met fabrikanten- en consumentenorganisaties.